Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tachográf Útnyilvántartó képes leírás - Tachográf.tlap.hu
részletek »

Tachográf Útnyilvántartó - Tachográf.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tachograf.tlap.hu » Tachográf Útnyilvántartó
Keresés
Találatok száma - 15 db
Adatmágus

Adatmágus

Egyedi rendszerek kialakítása rendszertervezéstől a betanításig. Egyedi feladatok felmérése, megtervezése,megvalósítása, bevezetése. Meglévő programjaink átalakítása egyedi igények szerint, adatexport egyéb programok felé, adatimport egyéb programokból.

Armada Ügyviteli Rendszer

Armada Ügyviteli Rendszer

A Parallel Kft által kifejlesztett Armada Útnyilvántartó lehetőséget biztosít felhasználója számára, hogy az előírások betartása mellett kényelmesen vezethesse útnyilvántartását. Ezt a tevékenységet beépített partnertörzs, vezetői és feltölthető jellemző utak adatbázisa segíti.

Axel

Axel

Az AXEL PRO Útnyilvántartó Programmal az útnyilvántartás elkészítése rendkívül gyors és egyszerű. Az útnyilvántartás az alapja annak, hogy a céges autó által keletkező benzin és egyéb kiadások elszámolhatóak legyenek! Nem csak útnyilvántartás vezethető szoftverünkkel, hanem nyilvántarthatóak a gépjárművekkel kapcsolatos költségek, a sofőrökhöz és az autókhoz tartozó dokumentumok és azok lejárata. Az AXEL PRO Útnyilvántartó Program a kiküldetési rendelvényt is elkészíti, valamint több prémium modult is tartalmaz. Erre az útnyilvántartó programra van szüksége vállalkozásának, mert gyors, egyszerű, felhasználóbarát.

Baracomp

Baracomp

Még a rendszergazda keresését is az Irodavezetőre passzolják... nem mindegy, hogy milyen rendszergazda szolgáltatóval fogom tartani a kapcsolatot... olyan rendszergazda csapatot keresek, akik gyorsan reagálnak kéréseimre, a kiszállás is legyen gyors, pontos... hiszen amíg rájuk várunk, addig nem tudunk dolgozni...!

Forint Soft

Forint Soft

Gépkocsikat, útvonalakat, benzinárakat, korrekciókat lehet eltárolni. A gyakori utakhoz egyszer el kell tárolni a távolságot, ezt követően a törzsadattárból előhívható. Standard utakat rögzítése lehetséges, partnerekkel és úti céllal együtt. A lista lekérhető napi díjjal együtt olyan formátumban, amilyen a kiküldetési rendelvénynek megfelelő, pl. alkalmazottak vonatkozásában. A saját gépkocsi használat útnyilvántartása is elkészíthető, a megadott benzinár és átalány alapján kiszámolja egy-egy út költségtérítését, majd hónap végén vagy a megadott időszak végén, összesíti azt. A kimutatás pénztárbizonylatként is felhasználható.

Hessyn

Hessyn

Társaságunk, a Hessyn Informatikai és Oktatási Kft. 1997-ben alakult. Tulajdonosi köre teljes egészében magyar magánszemélyekből áll. Társaságunk 1997-ben Robit 2000 Számítástechnikai Kft. néven alakult, melyet 2001-től Robit 2000 Informatikai és Oktatási Kft. névre változtattunk. A névváltozást indokolta, hogy cégünk mind a szoftverfejlesztés mind az oktatás területén szolgáltatásait bővítette, fejlesztette. 2002-től bevezettük a Hessyn'174; márkanevet. A márkanév bevezetésének és cégünk marketingpolitikájának eredményeképpen 2005-re Partnereink egyre inkább Hessyn néven ismertek minket, ezért 2005. augusztustól cégünk neve Hessyn Informatikai és Oktatási Kft-re változott.

IndeXCar

IndeXCar

A feltüntetett ár 1 felhasználó ill. 10 gépjármű kezelésére alkalmas liszenszet tartalmaz. Minden további 'plusz 10 gépjárműi liszensz' 5.000 Ft+ÁFA egyszeri díj ellenében váltható meg. Az adatlapon a szoftverrel kapcsolatos információk találhatók. A szoftver DEMO változata korlátlan ideig, korlátozott számú adatrögzítéssel használható. Amennyiben egyéb kérdése adódna, a lapon található linken felteheti azt.

Infocentrum

Infocentrum

Számlázó program 4 változatban is elérhető, annak érdekében, hogy minél jobban alkalmazkodjon az Ön személyes igényeihez. Így nem szükséges megvásárolni egy bonyolult programot annak, akinek csak egy egyszerű számlázásra van szüksége.

Infosolve

Infosolve

Egyszerűen kezelhető útnyilvántartó szoftver, mely alkalmas a fogyasztás nyomonkövetésére -ebből adódóan kiszámítható az elszámolható üzemanyag mennyisége. A gépjármű adatbázis nyilvántartja a fogyasztási normát, a gépjárműre vonatkozó adatokat, mely segítségével a rendszer figyelmeztet a lejáró okmányokra (forgalmi, zöldkártya) A futásadatok egyszerűen, néhány másodperc alatt felvihetőek, a szoftver kezelését piktogramok segítik, így kezelési útmutatót nem szükséges elolvasni a használat előtt. Egy gépjármű esetén a termék kibontásától számított néhány percen belül már hasznos adatok vihetőek a rendszerbe -nincs bonyolult előzetes adatrögzítés. Beépített -automatikusan bővülő- távolságadatbázis révén két település távolságát maximum egy alkalommal kell megadni. A vissza utat a rendszer automatikusan generálja (ha szükséges) A futásteljesítmény (megtett út, elszámolható üzemanyag) bármely időszakra lekérdezhető. Modern, SQL alapú adatbázis, mely kompatibilis cégünk egyéb termékeivel, így az átállás komolyabb rendszerre könnyebben megoldható

Hirdetés
Pc connect

Pc connect

A PC Connect útnyilvántartó egy kifejezetten kis vállalatok számára kifejlesztett útnyilvántartás készítésére szolgáló program. Az útnyilvántartót az asztalon található 'PC Connect útnyilvántartó' ikonnal indíthatjuk el: Az útnyilvántartó használata: Az úvonal nyilvántartó elindítása után megjelenik (ha van felhasználó megadva, akkor a bejelentkező képernyő és utánna) a főmenü. A főablakon két menüsor látható, az egyik felül, míg a másik bal oldalt. Funkciójuk tekintetében megegyeznek egymással. A bal oldali menü a felsőhöz hasonló elrendezésben jeleníti meg a fontosabb funkciókat. Néhány hasznos információ a kezeléshez:

Revol

Revol

A rEVOL Express útnyilvántartó modullal akár negyedóra alatt pótolhatja elmaradásait és biztosíthatja, hogy a jövőben naprakész és a törvénynek megfelelő legyen kötelező útnyilvántartása. Készítsen el könnyen, gyorsan és egyszerűen útnyilvántartását.

Revolution

Revolution

A rEVOLUTION Software Kft. közel 20 éve segít testreszabott, széles körű feladatokat ellátó, bármikor bővíthető és az egyedi igényeknek megfelelő vállalatirányítási rendszerek és ügyviteli szoftverek bevezetésében. Magyarországon, egyedülálló módon minden vállalatméretre fejlesztett vállalatirányítási rendszerünk és ügyviteli megoldásaink a számlázási, készletkezelési, pénzügyi, könyvelés folyamatok kezelésében és további speciális igények esetén támogatják az Ön munkáját.

Roadrecord

Roadrecord

NAV biztos útnyilvántartás és kiküldetési rendelvény készítése 7 perc alatt, partnertávolságok tömeges számolása beépített térképpel háztól-házig! Nem külső térképes kilométervadászás, ez egy teljesen más útnyilvántartó program.

Roadregister

Roadregister

Útnyilvántartó programunk ízléses felületet és egyszerű kezelést kapott, így bátran mondhatjuk, hogy ez a legkönnyebben használható útnyilvántartás. Az APEH által megkövetelt formátumú nyilvántartás kis gyakorlat után percek alatt elkészíthető. A program a bevitel közben folyamatosan számolja a km és költség adatokat, így azonnal képet kapunk az útnyilvántartás állásáról. A program segítségével egy cég több autóját is egységes környezetben kezelheti. A kedvező ára és képességei miatt magánvállalkozóknak és nagyobb cégeknek egyaránt hasznos segítőtársa lehet.

Szoftverbox

Szoftverbox

Ügyvitel.Net számlázó, készlet- és ügyfél-nyilvántartó szoftverek Az Ügyvitel.Net Kft. számlázó, ügyfél- és készletkezelő szoftverei és szolgáltatásai révén lehetősége nyílik egy igazán rugalmas, könnyen paraméterezhető, modern kereskedelmi rendszer használatára. Célkitűzésünk, a testreszabott ügyvitel, nálunk nem csupán üres frázis: szoftvereink teljes megoldást nyújtanak a mindennapos ügyviteli feladatokra. Hozzáértő, az ügyvitel területén nagy tapasztalattal bíró szakembereink segítségével rendet teremthet a káoszban.

Tuti menü