Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tachográf Szoftverek képes leírás - Tachográf.tlap.hu
részletek »

Tachográf Szoftverek - Tachográf.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tachograf.tlap.hu » Tachográf Szoftverek
Keresés
Találatok száma - 10 db
Baranyatax

Baranyatax

A Siemens-VDO Automotive AG annak érdekében, hogy megkönnyítse az általa gyártott digitális menetíró készülékek használatát új szoftvert készített készülékeire. Mi az új szoftver lényege...? Aki már használta ezen készülékeket tapasztalhatta, hogy az analog ( korongra rögzítő ) menetíró készülékekkel ellentétben a digitális készülék a jármű megállása után nem tér vissza pihenőidő regisztrálásra, hanem egyéb munkát rögzít tevékenységként.

Compass stúdió

Compass stúdió

Mire jó a megoldáscsomagunk? Pénzt takarítunk meg AETR/3821/561 és komplett munkaügyi megfelelés Üzemanyag kontroll Hagyományos-, és digitális tachográf elemzés Mit ajánlunk: Teljes körű felkészítés az ellenőrzésekre Egyedülálló szakmai tudás, 1200 cég gyakorlati tapasztalata Folyamatos háttér támogatás, jogi segítség Professzionális eszköz- és szoftvermegoldás

Galleon

Galleon

A ZA|ARC egy olyan szoftver, amellyel nem csak a jogszabályban (124/2005. (XII. 29.) GKM rendelet 6. § (5)) előírt adatletöltési és archiválási kötelezettsé-gét teljesítheti, hanem segíti Önt járműparkjának üzemeltetésében is, mivel a kiértékelési funkciókon keresztül, egyszerűen áttekintheti a sofőrök munka- és szabadidejét.

Logsped tachográf

Logsped tachográf

A NiT Hungary 1990 óta látja el tagjai érdekképviseletét és érdekvédelmét, az Európai Uniós csatlakozás időpontjáig nemzeti törvényhozási és hatósági körben, a csatlakozást követően pedig az Európai Unió testületei irányában is. A szervezet megbízhatóságának és hatékony munkájának köszönhetően a taglétszáma napjainkra eléri a 3500 vállalkozást, ezzel az Európai Unióhoz újonnan csatlakozott országok között az egyik legnagyobb, közúti szállítással kapcsolatos szakmai érdekképviselet. Tevékenységének hatékonyságát jól jellemzi, hogy egyedüli módon írásos együttműködési megállapodást kötött a korábbi Gazdasági és Közlekedési Minisztériummal, a Határőrség Országos Parancsnokságával, a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnokságával, valamint a Nemzeti Közlekedési Hatósággal, és az Országos Rendőr-főkapitánysággal.

Olcsó nyomkövetés

Olcsó nyomkövetés

2012 évet jelenleg az elszabaduló üzemanyagárak, tőlünk nyugatra az 561/2006 EU rendelkezés fokozott ellenőrzése jellemzi. Mi ezekre a problémákra professzionális megoldásokat kínálunk! Csökkentse velünk költségeit, a Gx Solution vállalkozásra szabható eszközeivel, és a Tagra.EU szoftver segítségével tartsa figyelemmel sofőrei munka, vezetési idejét, így elkerülve az esetleges bírságokat, kényszerpihenőket! Vagy egyszerűen egy olcsó nyomkövetéssel kövesse figyelemmel, járműveit, mobil eszközeit, nehezítse meg eltulajdonításukat.

Online tachográf

Online tachográf

Cégünk, elsőként Magyarországon, olyan egyedi online tachográf kiértékelő rendszert fejlesztett ki, mellyel pontosan, gyorsan és költséghatékonyan tudja kiértékelni és elemezni a tachográfok adatait. Az adatok feltöltése és feldolgozása másodperceket vesz igénybe így Ön rengeteg időt és energiát takaríthat meg..

Princess szoftverek

Princess szoftverek

Megoldások kiválasztásánál fontos szempont az ügyviteli terület behatárolása mellett az is, hogy Ügyfeleink egy gépes, kis hálózatos vagy esetleg több telephelyes környezethez szeretnének szoftveres támogatást találni.

rEVOL Express nem csak program.

rEVOL Express nem csak program.

A különböző számlázó programok összehasonlítása időigényes feladat, mely vállalkozói mindennapjaidba nem biztos, hogy belefér. Pedig egy testre szabható, áttekinthető és egyszerűen használható számlázó program fél siker! Elektronikus számlázási lehetőséget keresel? Idegen nyelven állítanád ki dokumentumaidat? Vagy egyszerűen csak egy díjmentes szoftver kell, villámgyorsan? Töltsd ki számlázó választó tesztünket, élj elemzéssorozatunk adta lehetőséggel, és az ésszerű döntés garantált. Számlázó választó oldalunkon többek között a Billingo, a Naturasoft és a Clearadmin elemzéseit olvashatod el.

Tachográf kiértékelő program

Tachográf kiértékelő program

Online tachográf kiértékelés másodpercek alatt. Az ország első teljesen online tachográf kiértékelő rendszere, mellyel az eddigi leggyorsabban és egyik legköltséghatékonyabban tudja kiértékelni mind digitális mind analóg tachográf adatait. A kiértékelő rendszer által előállított riportokkal (szabálysártés, munkaidőkimutatás, egyéb) Ön egyszerre tehet eleget a törvényi előírásoknak és juthat fontos plusz információkhoz mellyel maximalizálhatja cége hatékonyságát. Szolgáltatásunk kisvállalkozásoknak és nagyobb flottáknak is a lehető legjobb szolgáltatást nyújtja.

Hirdetés
Tachográf korong feldolgozó rendszer

Tachográf korong feldolgozó rendszer

A Tachográfkorong feldolgozó rendszer megkönnyíti a mindennapi munkát. Segítségével egyszerűen és gyorsan kiértékelheti tachográfkorongjait. A feldolgozás síkágyas lapolvasóval (szkennerrel) történik. Egy korong feldolgozásának az ideje nagyon rövid, kevesebb mint 2 perc, egy mai átlagos személyi számítógépen*. A tachográfkorong kiértékelő rendszer csak a tőlünk vásárolt szkennerrel használható, amit erre a célra választottunk ki és kalibráltunk

Tuti menü