Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tachográf szervizek képes leírás - Tachográf.tlap.hu
részletek »

Tachográf szervizek - Tachográf.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tachograf.tlap.hu » Tachográf szervizek
Keresés
Találatok száma - 23 db
Autóbuszok javítása

Autóbuszok javítása

Jármű specifikus technológia szerinti ütemezett kilométer függő átvizsgálások - Műszaki vizsgára felkészítés, vizsgáztatás - Eseti futójavítások - Időközi nemzetközi megvizsgálás - ABS, ASR, retarderek műszeres vizsgálata - Karosszériák karambolos javítása, részleges felújítása - Tehergépjárművek javítása: - Tehergépjárművek és pótkocsik márkafüggetlen javítása - Műszaki vizsgára felkészítés, vizsgáztatás - Eseti futójavítások - ADR vizsgára felkészítés, fékrendszer tanúsítás - Légfékrendszerek műszeres vizsgálata, javítása - Műszeres futómű beállítás - Karosszériák karambolos javítása, részleges felújítása

Convoy Truck Shop

Convoy Truck Shop

Nem jár üzleteink felé, de szeretné megismerni termékeinket? Hívja üzletkötőnket! Amennyiben Ön nagyfelhasználó vagy kereskedő és még nem járt üzleteinkben, de szeretné termékeinket alaposabban is megismerni, vegye fel a kapcsolatot üzletkötőnkkel, hogy személyesen bemutathassa az Önt érdeklő felszereléseket, alkatrészeket.

Dörnyei Tachográf Szervíz

Dörnyei Tachográf Szervíz

Tevékenységi körünk Tachográfok illesztése, beszerelése és javítása. Páncélkábel beszerelése a 3821/85/EGK rendelet értelmében. Sebességkorlátozók (VDO, Sturdy, Bosch) beszerelése, illesztése és javítása különböző kamionokba és buszokba típustól függetlenül.

Fuvarozás, szervíz

Fuvarozás, szervíz

Az Unitranscoop Kft. 1990 évben alakult magánszemély tulajdonosokkal, ma a Nyugat-Dunántúl egyik legnagyobb közúti fuvarozó vállalkozása. A céghez azonos tulajdonosi körrel, holdingszerű működéssel még két vállalkozás tartozik, az Unitranscoop Logistic Kft. és az Agro-Clean Kft.

Gépjármű üzemeltetés

Gépjármű üzemeltetés

Irodánk 1996 óta működik sikeresen a közúti közlekedési oktatás és a gépjármű üzemeltetési szaktanácsadás területén. Tanfolyamainkat a Nemzeti Közlekedési Hatóság megbízásából a jogszabályi előírásoknak megfelelően a közúti közlekedési szolgáltató vállalkozások beindításához és járművezetők részére állás vállalásához folyamatosan indítjuk.

Gobdrother

Gobdrother

Szervizünk 1998-ban alakult, azóta folyamatosan fejlesztjük és bővítjük tevékenységi körünket. Cégünk 2003. januárjában megújult és azóta a Gödbrother Kft. névvel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Legfőbb törekvésünk, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek az általunk forgalmazott termékekkel, valamint kapcsolódó szolgáltatásainkkal. Munkatársaink szakmai képzését folyamatosan biztosítjuk, hogy minden esetben képesek legyenek megfelelő segítséget nyújtani partnereinknek. Tevékenységünket minőségirányítási rendszer alapján szabályozzuk, hogy az állandó minőségben álljon ügyfeleink rendelkezésére. Cégünk 2004 óta rendelkezik ISO 9001-es minősítéssel.

Haszongépjármű javítás

Haszongépjármű javítás

Dóka Tamás, az Eurotechnik Center Kft. tulajdonos-ügyvezetője vagyok. 1989 óta dolgozom haszonjárművekkel. Az első kézből szerzett tapasztalat 2001-ben cégalapítássá érett, cégünk ekkor alakult, és kezdte működését a jelenlegi, pomázi telephelyén. Kezdetben azt az ügyfélkört szerettük volna megtalálni, amely már 'kinőtt' az otthoni barkácsolásból, de nem tudja, vagy nem akarja megfizetni a márkaszervizek által nyújtott 'előnyöket'; szeretne egy működőképes, ügyfélközpontú javítóbázist, ahol megbízását rugalmasan, személyre szabottan kezelik. Fokozatosan fejlődve értük el, hogy mára már nagyobb cégek, sőt költségvetési szervek is ügyfeleink közé tartoznak. Jelenleg két, egyenként 500m2-es, öt beállásos műhelyben dolgozunk.

International transport

International transport

A K és V Nemzetközi Fuvarozó Kft. 1989-ben alakult. Célunk egy korszerű járműparkkal rendelkező, a megrendelők egyéni igényeit kielégítő, folyamatosan fejlődő, megbízható és rugalmas fuvarozó cég létrehozása volt. Cégünk az eltelt időszak alatt jelentős fejlődésen ment keresztül. Nemcsak gépparkunk komoly számszerű és minőségi fejlődését tartottuk szem előtt, de folyamatosan újabb üzletágak és stratégiai területek kerültek szolgáltatásainak palettájára.

J and J Truck

J and J Truck

Üdvözöljük a J & J kamion szervíz honlapján! Szervizünk főleg MAN és Mercedes javítására - szervízelésére és alkatrész ellátására szakosodott. Foglalkozunk Scania, Volvo, Renault, Daf és Iveco tehergépkocsi, egyéb kis haszongépjármű és pótkocsik javításával. A J∓ Truck Kamion szervíz honlapjának tartalomjegyzéke: kamion szervíz, kamion szervíz, kamion szerviz, tehergépkocsi, tgk, Bontott és új alkatrészek értékesítése, Korszerű Teher és személygépkocsi műszeres számítógépes diagnosztika helyben, nálunk( teljeskörű hibakód olvasás, törlés. Diagnosztikai feltételekért hívja a munkafelvételes kollegát) bontott és új alkatrész értékesítés, általános gyors szervíz, műszaki vizsgára való felkészítés, vizsgáztatás, zöldkártya ügyintézés, olajcsere, zsírzás, fékjavítás, menetíró készülék (Tahográf) vizsgálat és illesztés, váltó javítás, karosszéria -lakatos munkák, motorfelújítás, adagoló javítás, szélvédő csere, biztosítás ügyintézés, hitel Szolgáltatások: Adagoló javítás, Autóvillamosság, Bontott és új alkatrész, Fékbetét szegecselés, Futómű vizsgálat rázópadon, Fékhatás mérés, Fékjavítás, Futómű beállítás, Futómű javítás, Kamionmentés, Kamionparkoló, Karosszéria-lakatos munkák...

Hirdetés
Javítás, vizsgáztatás

Javítás, vizsgáztatás

Alapítói és jelenlegi tulajdonosai kizárólag magyar állampolgárságú természetes személyek, akik a foglalkoztatott szakmunkásokkal együtt évtizedeken keresztül a Volánbusz bérautóbusz üzletágában tevékenykedtek. A vállalkozás vezetői pályafutásuk egészét az autóbuszokkal való foglalkozásnak szentelték. A munkatársak között van közlekedési és gazdasági mérnök, szaktanfolyamokon és külföldi képzéseken felkészített szerelő, lakatos és villanyszerelő.

Kunstár és Társa Bt. - Diagramtárcsa kiértékelés

Kunstár és Társa Bt. - Diagramtárcsa kiértékelés

Cégünk a Kunstár Tachográf fő szakterülete a tachográfok javítása, beillesztése és a készülékről való adatok lementése. Ezen termékek jelentős értéket képviselnek a fáradtság okozta közúti balesetek megelőzésében. Azt, hogy a sofőrnek mikor és mennyi pihenőidőt kell tartania útközben, törvény szabályozza s a megtett út mértékét is rögzítik ezek a készülékek. Mi abban segítünk Önnek, hogy tachográfja a legmegfelelőbb műszaki állapotban biztosítsa közúti biztonságát. Rendelkezésre álló szolgáltatásaink az analóg és digitális eszközökre egyaránt érvényesek. Forduljon hozzánk bizalommal, keresse fel weboldalunkat és tájékozódjon bővebben szolgáltatásainkról!

Majsa autó

Majsa autó

A céget (Majsa Autó Kft.) 1997-ben alapították gépjármű fenntartói tevékenység céljából, melynek nem titkolt szándéka volt a műszaki vizsgáztatás mielőbbi bevezetése, mely Kiskunmajsa területén megoldatlan volt. Először a gázautó-szerelő tevékenységet vezettük be (1999), majd környezetvédelmi felülvizsgálati jogosultságot sikerült megszerezni- beleértve a benzin-gáz kettős üzemű járművek felülvizsgálatát (2000) is és 2001. április 1-el megkezdődött az időszakos műszaki vizsgáztatás.

Met Kft.

Met Kft.

Cégünk a M.E.T. Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. immár 10. éve foglalkozik minőségi, nyugat-európai diagnosztikai és szervizberendezések forgalmazásával. Ügyfeleinknek - a már több mint 25 éves járműipari mérnöki és üzleti gyakorlatunk alapján - a szerviztevékenység kialakításának és végzésének minden fázisában szeretnénk segítséget nyújtani. Tevékenységünk, szolgáltatásaink: - Műszer, szerszám és berendezés forgalmazás, beüzemelés, szaktanácsadás. - Szerviztechnológiai rendszerek kivitelezése, berendezések telepítése (sűrített levegő hálózat, kenéstechnikai rendszerek, kipufogó és hegesztési gáz elszívás, stb.)

Mobilstar

Mobilstar

A mai személygépkocsik, kisteherautók korszerű fékrendszerében a főfékhengerben (vagy ESP-ben) előállított nyomás közvetítésére a féknyergek és a fék munkahengerek felé szintetikus fékfolyadékot alkalmaznak. A közvetítő folyadék állapota nagymértékben befolyásolja a keréken létrehozott fékerőt. A fékolaj megnevezés megtévesztő, hisz minimális motor vagy váltó olaj szennyeződés is tönkreteszi a fékberendezés gumialkatrészeit.

Pihi Trió Bt.

Pihi Trió Bt.

Az Európai Unió rendeletben (a Tanács 1998. szeptember 24-i 2135/98/EK rendelete) határozta meg a digitális tachográfok bevezetését, tette mindezt a vezetési és pihenőidők fokozottabb betartatásának érdekében. A 3820/85/EGK rendeletet felváltó közösségi jogszabály, az Európai Parlament és a Tanács 2006. március 15-i 561/2006/EK rendelete lépett hatályba - 2006. május 1. - és kimondja, hogy a hatálya alá tartozó gépjárműveket első alkalommal már csak kizárólag digitális tachográffal felszerelve lehet forgalomba helyezni.

Pótkocsi és autóbusz javítás

Pótkocsi és autóbusz javítás

Cégünk 1991 óta foglalkozik tehergépjármű, pótkocsi és autóbusz javítással. Célunk, hogy ügyfeleink komplex szolgáltatást kapjanak, különféle típusokból álló járműparkjuk javítását, vizsgáztatását egy helyen tudhassák. Gépjárműveik minden gondjára-bajára keresünk egy megoldást! Fontosnak tartjuk a kiszámíthatóságot és megbízhatóságot, ezért minden javítás várható időtartamát és költségét előzetesen egyeztetjük ügyfeleinkkel. A javítások ütemezetten folynak annak érdekében, hogy a jármű a legrövidebb időn belül újra munkába álljon. Munkaidőn túl és hétvégeken ügyeletet tartunk.

Savaria

Savaria

A Truck Savaria Kft. 1994-ben alakult családi vállalkozásként. A megalakulása óta a vállalkozás folyamatosan bővül, szerviz bázisainak felszereltsége a szélesedő vevői igények kielégítéséhez, illetve az egyre szigorodó követelményekhez igazodva folyamatosan modernizálódik, megfelelve ezzel a magas piaci és szakmai kihívásoknak. Az IVECO tehergépjármű család hivatalos márkakereskedése- és szakszervízeként továbbá a MERCEDES BENZ tehergépjárművek felhatalmazott szervízeként, felkészült értékesítő csapatával, korszerű szervízháttérrel, teljes körű diagnosztikai műszerparkkal és tapasztalt szerviz- és javító szakállománnyal áll a tisztelt ügyfelek rendelkezésére.

Tuti menü