Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tachográf Infó képes leírás - Tachográf.tlap.hu
részletek »

Tachográf Infó - Tachográf.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tachograf.tlap.hu » Tachográf Infó
Keresés
Találatok száma - 7 db
Digi tachográf

Digi tachográf

Az Európai Unió rendeletben (a Tanács 1998. szeptember 24-i 2135/98/EK rendelete) határozta meg a digitális tachográfok bevezetését, tette mindezt a vezetési és pihenőidők fokozottabb betartatásának érdekében. A 3820/85/EGK rendeletet felváltó közösségi jogszabály, az Európai Parlament és a Tanács 2006. március 15-i 561/2006/EK rendelete lépett hatályba - 2006. május 1. - és kimondja, hogy a hatálya alá tartozó gépjárműveket első alkalommal már csak kizárólag digitális tachográffal felszerelve lehet forgalomba helyezni.

Digitális tachográf gépjárművezetői kártyák kiadása

Digitális tachográf gépjárművezetői kártyák kiadása

A tachográf kártyát a lakóhely, illetve székhely szerint illetékes Közlekedési Felügyelőség adja ki kérelem útján az arra jogosult személynek. Kártya igénylésére jogosult személy gépjárművezetői kártya esetén a gépjárművezető, üzembentartói kártya esetén a közúti közlekedési szolgáltatást végző vállalkozás szakmai vezetője.

Minek van a tachográf?

Minek van a tachográf?

Minek van a tachográf? Teszi fel a kérdést alábbi levelében Csaba, akinek igencsak meggyűlt a baja egy sietős, ám mégiscsak csiga lassúsággal előző kamionossal és még a lehajtót is elkerülte a böhöm nagy jármű és persze vezetője jóvoltából...

Rendeletek

Rendeletek

Tudtuk, hogy ott Brüsszelben valami készül a vezetési és pihenőidőkkel kapcsolatban, és azt is, hogy nagy volt a lobbizás, mi kerüljön bele az új direktívába (irányadó alapjogszabály) és mi maradjon ki belőle. Ez év április 11-én végre felszállt a füst, és e napon lépett hatályba az Európai Parlament és a Tanács 561/2006/EK rendelete, amely rövidesen útmutató lesz a közúti fuvarozók számára.

Számalk

Számalk

A tréning főbb tartalmi elemei: - Alapismeretek, fogalom meghatározások. - Gépkocsivezetői és üzembentartói kötelezettségek, felelősségek. - Analóg és Digitális tachográf használata. - Vezetési és pihenési idők. - AETR és EU-s összehasonlítás, különbségek. - Ellenőrzési ismeretek. - Bírságolás

Tachográf kezelő képzés

Tachográf kezelő képzés

Képzésünkkel szeretnénk a gépkocsivezetők és üzembentartók számára pontos, megbízható információkat átadni a vezetési- és pihenőidőkre vonatkozóan, valamint a menetíró készülékek (digitális, analóg) kezelésével kapcsolatban, megfelelő törvényi háttérrel kiegészítve.

Tachográf oktatás, tanácsadás

Tachográf oktatás, tanácsadás

Ha szeretne naprakész tachográf-kezelési és közlekedésbiztonsági információhoz jutni, ha szeretné elkerülni a közúti és a telephely-ellenőrzésekkor a hatósági bírságokat, ha szeretné megtudni, hogyan tud cégük nagyobb haszonra szert tenni, a megoldás kulcsa: Tachográf Control. Velünk több pénze marad a kasszában! Kínálatunkban kiemelt szerepet kap a képzés, a hatóságok előtti képviselet, illetve a szakmai tanácsadás. Ha a megfelelő, folyamatos képzésben részesítik az érintett munkatársaikat és ezentúl mindent a szabályok, rendelkezések ismeretében végeznek, akkor biztosan nem kerülnek olyan kellemetlen helyzetbe, hogy bevételük tetemes részét büntetések kifizetésére költik.

Tuti menü