Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tachográf boltok képes leírás - Tachográf.tlap.hu
részletek »

Tachográf boltok - Tachográf.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tachograf.tlap.hu » Tachográf boltok
Keresés
Találatok száma - 5 db
Patronbolt

Patronbolt

1106 Maglódi u. 25 - Minden hétköznap 09:00-18:00-ig, szombaton 09:00-17:00-ig! (a Lidl áruház melletti gyártelepen, a Gyep-Mester Kft. és a Bútorlapszabászat között keressen minket (zöld-piros festésű 'K' épület, fehér ajtó)! A GPS-ek többségében rosszul van jelölve a házszám! Autóval érkezők a gyártelepen belül, boltunk előtt tudnak könnyen parkolni. Az átvételi hely csak a készleten lévő termékek, illetve a már megérkezett és kiértesített rendelések átvételére szolgál! Azonnali vásárlásra ott nincs lehetőség.

Printelj

Printelj

A Szolgáltatón keresztül történő megrendeléshez regisztrációra van szükség. A regisztráció és a hozzá kapcsolódó adatszolgáltatás önkéntes. A regisztráció írásban, egy adatlap kitöltése és elküldése útján történik a Szolgáltató honlapján keresztül, és feltétele, hogy a felhasználó a jelen üzletszabályzatot elfogadja, és annak rendelkezéseit magára nézve kötelezőnek ismerje el. A Szolgáltató jogosult azonban visszautasítani bármely regisztrációs igényt, amennyiben a felhasználó valótlan vagy hiányos adatokat ad meg a regisztrációs adatlapon, vagy az adatokból, illetve a körülményekből arra lehet következtetni, hogy a regisztráció célja nem a Weboldal rendeltetésszerű használat

Tachográf rendelés házhozszállítással

Tachográf rendelés házhozszállítással

Felgyorsult a világ és úgy tűnik, a közeljövőben nem is nagyon lesz érkezése szusszanni egy kicsit, megállni, körülnézni és teret adni az igazán fontos dolgoknak. Napjaink egyre kisebb részét töltjük pihenéssel, önmagunk keresésével, és egyre nagyobb részét töltjük az irodában munkával. Aki nem nyújt napi szinten többet és többet, az lemarad, és a nagy rohanásban nem is biztos, hogy könnyen tud majd visszakapaszkodni a száguldó vonatra.

Tachográf webáruház

Tachográf webáruház

Kérjük, jelentkezz be áruházunkba, hogy láthasd a pondjaid jelenlegi egyenlegét, vagy regisztrálj és már a mostani vásárlásoddal is gyűlnek a Hűségpontok. Gyűjts minél többet, mert ezekkel akár fizethetsz is áruházunkban!

Trans-Automat Kft. - Tachográf

Trans-Automat Kft. - Tachográf

A TransAutomat Kft. a VDO Kienzle és a Continental Automotive GmbH termékeinek Magyarországon működő képviselete. Cégünk fő tevékenysége menetírók (tachográfok) és azon tartozékainak forgalmazása, de ez mellett számos egyéb szolgáltatást is kínálunk Önnek. Termékeink köre már kiegészült fogyasztásmérőkkel, sebesség korlátozókkal, diagramtárcsa kiértékelőkkel, műszerfal alkatrészekkel és járműpark kezelő rendszerekkel. Egyéb szolgáltatásaink közé tartozik a VDO termékek beépítése és kalibrálása, tachográfok illesztése és javítása, valamint országos szerviz hálózattal állunk ügyfeleink rendelkezésére. Bővebb információért látogasson el oldalunkra!

Tuti menü