Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tachográf linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Tachográf képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: tachograf.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 84 db
Adatmágus

Adatmágus

Egyedi rendszerek kialakítása rendszertervezéstől a betanításig. Egyedi feladatok felmérése, megtervezése,megvalósítása, bevezetése. Meglévő programjaink átalakítása egyedi igények szerint, adatexport egyéb programok felé, adatimport egyéb programokból.

Armada Ügyviteli Rendszer

Armada Ügyviteli Rendszer

A Parallel Kft által kifejlesztett Armada Útnyilvántartó lehetőséget biztosít felhasználója számára, hogy az előírások betartása mellett kényelmesen vezethesse útnyilvántartását. Ezt a tevékenységet beépített partnertörzs, vezetői és feltölthető jellemző utak adatbázisa segíti.

Autóbuszok javítása

Autóbuszok javítása

Jármű specifikus technológia szerinti ütemezett kilométer függő átvizsgálások - Műszaki vizsgára felkészítés, vizsgáztatás - Eseti futójavítások - Időközi nemzetközi megvizsgálás - ABS, ASR, retarderek műszeres vizsgálata - Karosszériák karambolos javítása, részleges felújítása - Tehergépjárművek javítása: - Tehergépjárművek és pótkocsik márkafüggetlen javítása - Műszaki vizsgára felkészítés, vizsgáztatás - Eseti futójavítások - ADR vizsgára felkészítés, fékrendszer tanúsítás - Légfékrendszerek műszeres vizsgálata, javítása - Műszeres futómű beállítás - Karosszériák karambolos javítása, részleges felújítása

Axel

Axel

Az AXEL PRO Útnyilvántartó Programmal az útnyilvántartás elkészítése rendkívül gyors és egyszerű. Az útnyilvántartás az alapja annak, hogy a céges autó által keletkező benzin és egyéb kiadások elszámolhatóak legyenek! Nem csak útnyilvántartás vezethető szoftverünkkel, hanem nyilvántarthatóak a gépjárművekkel kapcsolatos költségek, a sofőrökhöz és az autókhoz tartozó dokumentumok és azok lejárata. Az AXEL PRO Útnyilvántartó Program a kiküldetési rendelvényt is elkészíti, valamint több prémium modult is tartalmaz. Erre az útnyilvántartó programra van szüksége vállalkozásának, mert gyors, egyszerű, felhasználóbarát.

Baracomp

Baracomp

Még a rendszergazda keresését is az Irodavezetőre passzolják... nem mindegy, hogy milyen rendszergazda szolgáltatóval fogom tartani a kapcsolatot... olyan rendszergazda csapatot keresek, akik gyorsan reagálnak kéréseimre, a kiszállás is legyen gyors, pontos... hiszen amíg rájuk várunk, addig nem tudunk dolgozni...!

Baranyatax

Baranyatax

A Siemens-VDO Automotive AG annak érdekében, hogy megkönnyítse az általa gyártott digitális menetíró készülékek használatát új szoftvert készített készülékeire. Mi az új szoftver lényege...? Aki már használta ezen készülékeket tapasztalhatta, hogy az analog ( korongra rögzítő ) menetíró készülékekkel ellentétben a digitális készülék a jármű megállása után nem tér vissza pihenőidő regisztrálásra, hanem egyéb munkát rögzít tevékenységként.

Beta Kft

Beta Kft

Adó vevőktől a GPS navigációig a Beta Kft.től. Irodatechnikai felszereléseken túl a gps készülékek széles választékát megtalálja az oldalon. Márkás Navon navigációtól egészen a Wayteq-ig itt minden megtalálható.

Car audio

Car audio

Professzionális autóelektronikai szerelések és kiegészítők. Üdvözöljük honlapunkon, engedje meg, hogy néhány szóban bemutathassuk cégünket, eddig elvégzett főbb munkáinkat, kiemelkedő minőségű szolgáltatásaink széles körét és piacvezető termékkínálatunkat, melyet a jobb oldali menüsorban is megtalálhat. Cégünk fő profilja a professzionális autó-elektronikához kapcsolódó problémák megoldása, illetve a felmerülő igények kielégítése, melyet lelkes és felkészült csapatunk a Fehér út 10. szám alatti műhelyünkben old meg az autókon, autók alatt és az autókban.

Compass stúdió

Compass stúdió

Mire jó a megoldáscsomagunk? Pénzt takarítunk meg AETR/3821/561 és komplett munkaügyi megfelelés Üzemanyag kontroll Hagyományos-, és digitális tachográf elemzés Mit ajánlunk: Teljes körű felkészítés az ellenőrzésekre Egyedülálló szakmai tudás, 1200 cég gyakorlati tapasztalata Folyamatos háttér támogatás, jogi segítség Professzionális eszköz- és szoftvermegoldás

Hirdetés
Convoy Truck Shop

Convoy Truck Shop

Nem jár üzleteink felé, de szeretné megismerni termékeinket? Hívja üzletkötőnket! Amennyiben Ön nagyfelhasználó vagy kereskedő és még nem járt üzleteinkben, de szeretné termékeinket alaposabban is megismerni, vegye fel a kapcsolatot üzletkötőnkkel, hogy személyesen bemutathassa az Önt érdeklő felszereléseket, alkatrészeket.

Digi tachográf

Digi tachográf

Az Európai Unió rendeletben (a Tanács 1998. szeptember 24-i 2135/98/EK rendelete) határozta meg a digitális tachográfok bevezetését, tette mindezt a vezetési és pihenőidők fokozottabb betartatásának érdekében. A 3820/85/EGK rendeletet felváltó közösségi jogszabály, az Európai Parlament és a Tanács 2006. március 15-i 561/2006/EK rendelete lépett hatályba - 2006. május 1. - és kimondja, hogy a hatálya alá tartozó gépjárműveket első alkalommal már csak kizárólag digitális tachográffal felszerelve lehet forgalomba helyezni.

Digitális tachográf gépjárművezetői kártyák kiadása

Digitális tachográf gépjárművezetői kártyák kiadása

A tachográf kártyát a lakóhely, illetve székhely szerint illetékes Közlekedési Felügyelőség adja ki kérelem útján az arra jogosult személynek. Kártya igénylésére jogosult személy gépjárművezetői kártya esetén a gépjárművezető, üzembentartói kártya esetén a közúti közlekedési szolgáltatást végző vállalkozás szakmai vezetője.

Dörnyei Tachográf Szervíz

Dörnyei Tachográf Szervíz

Tevékenységi körünk Tachográfok illesztése, beszerelése és javítása. Páncélkábel beszerelése a 3821/85/EGK rendelet értelmében. Sebességkorlátozók (VDO, Sturdy, Bosch) beszerelése, illesztése és javítása különböző kamionokba és buszokba típustól függetlenül.

DreimGo

DreimGo

Minden DreimGO Navigator v20.8 (igo8 alapú) készülékünkhöz (DG120, DG200, DG210, DG220) - melyek még nem a legfrissebb 08.07-es magyarországi térképpel rendelkeznek- elérhető frissítés a www.naviextras.com hivatalos honlapon! Frissítés menetéről leírást találnak főoldalunk jobb oldalán. Abban az esetben, ha otthoni körülmények között nem boldogulnak a frissítéssel, szervizünk bruttó 4.000 Ft-ért elvégzik a műveletet.

Eagle

Eagle

For the family, weekend anglers or tournament pros, Eagle'174; makes successful fishing and GPS navigation simple for everyone. So make the most of your time on the water. For the reliable choice in quality, performance and value...

For max

For max

A For-Max webáruház a mobil multimédia széles választékát kínálja. Fő termékkategóriánk az autós multimédia, navigáció és a szórakoztató elektronika. Ezeken belül pedig számos különböző terméket kínálunk legyen az autórádió, bluetooth autórádió, bluetooth kihangosító autós, hordozható lcd tv, digitális képkeret, fm transmitter, radardetektor vagy olyan multimédiás eszköz mint a házimozi, multimédiás mkv lejátszó, hordozható dvd lejátszó, akár dvb-t tv tunerrel.

Forint Soft

Forint Soft

Gépkocsikat, útvonalakat, benzinárakat, korrekciókat lehet eltárolni. A gyakori utakhoz egyszer el kell tárolni a távolságot, ezt követően a törzsadattárból előhívható. Standard utakat rögzítése lehetséges, partnerekkel és úti céllal együtt. A lista lekérhető napi díjjal együtt olyan formátumban, amilyen a kiküldetési rendelvénynek megfelelő, pl. alkalmazottak vonatkozásában. A saját gépkocsi használat útnyilvántartása is elkészíthető, a megadott benzinár és átalány alapján kiszámolja egy-egy út költségtérítését, majd hónap végén vagy a megadott időszak végén, összesíti azt. A kimutatás pénztárbizonylatként is felhasználható.

Tuti menü