Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
GPS, navigáció képes leírás - Tachográf.tlap.hu
részletek »

GPS, navigáció - Tachográf.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tachograf.tlap.hu » GPS, navigáció
Keresés
Találatok száma - 16 db
Beta Kft

Beta Kft

Adó vevőktől a GPS navigációig a Beta Kft.től. Irodatechnikai felszereléseken túl a gps készülékek széles választékát megtalálja az oldalon. Márkás Navon navigációtól egészen a Wayteq-ig itt minden megtalálható.

Car audio

Car audio

Professzionális autóelektronikai szerelések és kiegészítők. Üdvözöljük honlapunkon, engedje meg, hogy néhány szóban bemutathassuk cégünket, eddig elvégzett főbb munkáinkat, kiemelkedő minőségű szolgáltatásaink széles körét és piacvezető termékkínálatunkat, melyet a jobb oldali menüsorban is megtalálhat. Cégünk fő profilja a professzionális autó-elektronikához kapcsolódó problémák megoldása, illetve a felmerülő igények kielégítése, melyet lelkes és felkészült csapatunk a Fehér út 10. szám alatti műhelyünkben old meg az autókon, autók alatt és az autókban.

DreimGo

DreimGo

Minden DreimGO Navigator v20.8 (igo8 alapú) készülékünkhöz (DG120, DG200, DG210, DG220) - melyek még nem a legfrissebb 08.07-es magyarországi térképpel rendelkeznek- elérhető frissítés a www.naviextras.com hivatalos honlapon! Frissítés menetéről leírást találnak főoldalunk jobb oldalán. Abban az esetben, ha otthoni körülmények között nem boldogulnak a frissítéssel, szervizünk bruttó 4.000 Ft-ért elvégzik a műveletet.

Eagle

Eagle

For the family, weekend anglers or tournament pros, Eagle'174; makes successful fishing and GPS navigation simple for everyone. So make the most of your time on the water. For the reliable choice in quality, performance and value...

For max

For max

A For-Max webáruház a mobil multimédia széles választékát kínálja. Fő termékkategóriánk az autós multimédia, navigáció és a szórakoztató elektronika. Ezeken belül pedig számos különböző terméket kínálunk legyen az autórádió, bluetooth autórádió, bluetooth kihangosító autós, hordozható lcd tv, digitális képkeret, fm transmitter, radardetektor vagy olyan multimédiás eszköz mint a házimozi, multimédiás mkv lejátszó, hordozható dvd lejátszó, akár dvb-t tv tunerrel.

Geochallenge Gps

Geochallenge Gps

Cégünk 2001-ben alakult, fő tevékenységünk a GPS kereskedelem, beleértve a szükséges tartozékokat és térkép-szoftvereket. Hivatalos GARMIN márkakereskedésként igyekszünk folyamatosan naprakészen ügyfeleink segítségére lenni, akár a vásárolni kívánt típus kiválasztásáról, akár a már meglévő készülékkel kapcsolatos kérdésekről, térképekről, szoftver-frissítésekről van szó. A navigáción túl egyéb közlekedéssel kapcsolatos problémák megoldásában is segítünk, valamint saját fejlesztésű flottakövető szolgáltatásunkkal is állunk partnereink rendelkezésére.

Gps blog

Gps blog

Az igo Gps navigáció napjainkban egyre elterjedtebb, kevés olyan ember van aki valamilyen formában ne hallott volna erről a technológiáról, hiszen a számítógépek laptopok pda-k világát éljük és már rég elérkezett annak az ideje hogy a hagyományos könyv formátumú térképeinket lecseréljük valami modernebbre valami jobbra..

GPS járműkövetés

GPS járműkövetés

A felesleges utak, kerülők jelentős - de kiküszöbölhető - költségtöbbletet jelenthetnek cégének. A pozícióadatok mellett a jármű szinte minden paraméterét, kiegészítő berendezésének működését ellenőrizheti távolról. A legnagyobb megtakarítást a gépjármű üzemanyagszintjének pontos követésével érhető e

Gps világ

Gps világ

ABM univerzális és járműspecifikus fejegységek érkeztek! Mazda, Mercedes, Toyota, Opel, Hyundai és még rengeteg típushoz mulimédiás GPS fejegységek. Univerzális fejegység is kapható! egyen tiszta képe az autó mögött lévő területről! Az ABM parkolókamera szinte minden autóba beépíthető. ABM tolatókamerák, a parkolást segítő eszközök új generációja!

Hirdetés
Gps-ek

Gps-ek

Irodánk és Zalaegerszegi üzletünk a belvárosban, a Tűzoltósággal szemben lévő egyirányú utca közepén, jobb oldalon, egy emeletes (sárga) családi ház udvarán található. A cégünk jogelődje 1990-ben alakult, Varázs-Garázs 2000 Egyéni Cég néven, majd 2003 júniustól átalakultunk korlátolt felelősségű társasággá, azóta Varázs-Garázs Zala Kft. a nevünk. (GPS Zala).

Kalmár pajzs

Kalmár pajzs

Célunk az, hogy hosszútávon gondolkodva, korrekt szolgáltatást nyújtva biztosítsunk a gépjármű tulajdonosok számára egy olyan szolgáltatást, Ami minden eddiginél magasabb szinten szavatolja a gépjármű lopások elleni biztonságot! Ez a Pajzs Technológia

Mio

Mio

A Mio Advantage előnyei: - Online terméktámogatás - Legfrissebb hírek - Személyre szabott termékinformáció - Aktuális akciós ajánlatok - Online nyomonkövetés a szervizben lévő készülékekre Térképfrissítések: Minden térképfrissítés új utakat vagy régi utak változásait tárja fel. Kiegészítőink: Kiegészítőin k - beleértve a hordtáskákat és hálózati töltőket - mind úgy vannak tervezve, hogy tökéletesen működjenek együtt Mio készülékével.

Navi bolt

Navi bolt

Az áruházat olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel igyekeztünk felépíteni, hogy Ön minél egyszerűbben megtalálhassa és megvásárolhassa a keresett terméket. Az áruház funkcióit elsősorban a személyes vásárlás során is felmerülő igényekhez igazítottuk, és azon túlmenően próbáltuk további ötletekkel segíteni a vásárlást. A legmegfelelőbb termék kiválasztásának elősegítésére igyekszünk Önnek a lehető legtöbb javaslatot és információt nyújtani a kiválasztott termékekre vonatkozóan.

Navsky - Secret Control GPS

Navsky - Secret Control GPS

A Secret Control GPS Kft. 1997-ben azzal a célkitűzéssel alakult, hogy új elektronikai fejlesztésekkel és a legmodernebb technológiák meghonosításával lépjen a hazai piacra. Felhasználva műszaki tapasztalatainkat, elsőként fejlesztettük ki a Navsky Nova műholdas gépjárművédelmi rendszert és kiépítettük saját diszpécserszolgálatunkat, illetve országos bevetési hálózatunkat.

New Duett Kft.

New Duett Kft.

A Webbase rendszer használata gyors és egyszerű megoldást jelent a gépjárművek pillanatnyi helyzetének meghatározásában, menetlevelek és kimutatások elkészítésében, a gépjárművezetők ellenőrzésében, az üzemanyagszint és raktérhőmérséklet figyelésében, vagy akár a gépjármű védelmében

Setech

Setech

Flottakövetés az Ön igényei szerint A flottakövetés szó sokaknak első hallásra egy utópisztikus és elérhetetlenül drága technológiát jelenthet. Az igazság azonban ettől távol áll. A flottakövetés mára már kiforrott technológia, ami a kis- és középvállalati szférában is méltán helyet kap. Hazánkban még csak igen keveset hallani a GPS nyomkövetés, illetve a GPS nyomkövető rendszerek adta lehetőségekről. Pedig Nyugat-Európában a flottakövetés már igen elterjedt, és a nyugati vállalatok több, mint 35%-a ismerte fel a technológia előnyeit. Emellett a magyarországi kb. 8% igencsak eltörpül.

Tuti menü